Noorul's FotoPage

By: Noorul Ieda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 10-Feb-2009 04:04 Email | Share | | Bookmark
Batik Sutera Indonesia Untuk Di Jual (Sepasang)

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hai All .... Kat sini ada beberapa helai koleksi Batik Sutera Indonesia lengkap dengan selendang untuk dijual.... Sesuai untuk dibuat baju kurung, kebaya dan lain-lain... nak buat hadiah pon boleh ... Memang cantik sangat..

sapa yg duk penang leh r tengok sendiri dari dekat kan.. skrg stok dah tak berapa banyak coz sebelum ni saya telah jual offline.. cuma yang tinggal ini je.. yg len dh abis di jual... so sapa cepat dia dapat r.. ..

Kalau nak kaler lain boleh order dulu.. InsyaAllah stok baru akan masuk sebulan sekali.....

Berminat sila Call/SMS saya 0163630521 atau tinggalkan mesej kat sini... saya akan hubungi u all semula..















C.O.D - Seberang Jaya


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net